2024. május 18.
Elfogták a körözött férfit

Elfogták a körözött férfit

Az elfogott férfi ellen két elfogatóparancs volt érvényben, igyekezett elkerülni a lebukást, de nem sikerült. 

A férfit a rendőrök csütörtökön fogták el. Két elfogatóparancs volt ellene érvényben, más személyi igazolványával próbálta elkerülni az elfogást. 

Az esztergomi rendőrök csütörtök délután ellenőrizték egy BMW vezetőjét és utasait. A kocsi egyik utasa az intézkedés során más nevére szóló személyi igazolvánnyal igazolta magát, melyet a rendőrök észrevettek. A 27 éves férfi végül közölte a rendőrökkel a valódi nevét, kiderült, hogy ellene az Esztergomi Rendőrkapitányság, valamint a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség elfogatóparancsot bocsátott ki.

A kocsi utasát az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. Ellene büntető eljárást kezdeményeztek - írja az infoesztergom.hu.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.