2024. május 20.
Jubileumi gálaműsor az Éltesben

Jubileumi gálaműsor az Éltesben

Pénteken lett 50 éves az Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Intézmény, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola. Ennek örömére rendezték meg a jubileumi gálaműsort.

A szalagavató nyitótáncot követően Bacsó Ágnes, az iskola igazgatója köszöntötte az ünneplőket, majd Schmidt Csaba polgármester és Bencsik János országgyűlési képviselő következett. A meglepetés vendég Szőcs Renáta, a Star Academy televíziós műsor győztese volt, aki énekével lenyűgözte a közönséget.

 Ez a tanítási nap más volt, mint a többi. Az ünnepi dalolások és az az ünnepi torta elfogyasztása mellett az órák közötti szünetekben a diákok jelelve szavaltak verseket, és  játékos foglalkozásokban vehettek részt. Természetesen az iskola korábbi diákjait, igazgatóját is köszöntötték. A rendhagyó tanítási napot közös énekléssel, majd az ünnepi torta elfogyasztásával zárták.

 A vendégek megleshették egy itteni diák tanítási napját, a diákok pedig az ének, matematika, dráma, magyar és etika órákon különböző produkciókat adtak elő. Az autentikus cigányzenét játszó fiatalok valósággal lenyűgözték a közönséget.

Megosztás