2024. május 20.
Amerikában lépett fel a hétéves csodagyerek

Amerikában lépett fel a hétéves csodagyerek

Az észak-komáromi Hodek család immár a második csodagyerekével büszkélkedhet. A ma 20 éves Dávid (dob) 4 évesen szerzett világhírnevet, hétéves öccse, Áron (basszusgitár), pedig mostanában lépett rá a világhírnév felé vezető útra.

A kisfiú – aki már számos önálló koncertet adott és bátyjával közösen is sok helyen felléptek – nemrég a DR-Strings gitárhúr-gyártó cég reklámarca lett, majd az ő meghívásukra részt vett a NAMM hangszervásáron Los Angeles-ben. A nemzetközi vásár a legnagyobbak találkahelye, itt ismerkedett meg Áron Bootsy Collins basszusgitárossal, aki James Brown-nak volt egykor zenésztársa. A művész meghívására a kisfiú a Yamaha központi színpadán nagyközönség elé állhatott, és további közös koncerteket is kilátásba helyeztek.

Az ifjú tehetséget sokan támogatják, hiszen a kiutazáshoz szükséges összeget is jótékonysági koncerteken gyűjtötte össze, továbbá az Elegee elnevezésű hangszergyártó cég felajánlotta, hogy „méretre szabott” gitárt készítenek az ígéretes művészpalánta számára.

A kép forrás: Hodek család

Megosztás